En afterwork att minnas

Precis hemkommen från dagens afterwork (på Bishops Arms Malmö), och innan jag fokuserar min energi på kvällens resterande händelser så passar jag på att skriva ner lite tankar om denna väldigt lyckade AW.

Det blev jag, Niklas, Philiphe och Daniel, där den sistnämnda uppenbarligen har saknats vid tidigare öldrickartillfällen. Alltid kul att hitta en ny ”hop-head” att dela bittra ölerfarenheter med!

Jag började med en öl från sortimentet som jag velat prova länge: Liefmans Goudenband, en Sour Ale som passade mina smaklökar väldigt bra, men som tyvärr inte krossade mig. 8/10

Sen blev det en Great Divide Saint Bridget’s Porter, lite slumpmässigt vald från listan, men Great Divide har imponerat förut. Denna gången var det inte lika bra, men ändå värt 7/10

Den sista ölen jag lade pengar på var den jag delade med Niklas, en Lost Abbey Serpent Stout, och jisses vad god den var. Jag kan lika gärna klippa min recension från valv:

Otroligt smakrik, med enormt mycket (underbar) lakrits-smak, toner av choklad, samt en väldigt maltig mäktig smak och eftersmak.

Det som dock dominerar är alkoholsmaken, som först är väldigt välkommen och god, men som efter 10-20 centiliter tar över och sänker betyget från en klockren tia till en solid nia. Hade lakritsen och chokladen från de första 10 cl stannat kvar hela vägen hade även betyget det.

9/10

Ölen jag fick smakat (åtminstone tillräckligt mycket för att ge rättvist betyg) var:

Rogue Cholocate Stout, 8/10

Ringwood Huffkin, 7/10

Stone IPA, 8/10

Samuel Adams Holiday Porter, 7/10

Annonser
Published in: on maj 15, 2009 at 5:37 e m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://stouter.wordpress.com/2009/05/15/en-afterwork-att-minnas/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: